Konyhai átalakítás.

Évente több millió lakástulajdonos alakítja át konyháját, hogy modernebb megjelenést kapjon. Nem számít, milyen méretű vagy alakú konyhát tervez, elengedhetetlen egy olyan konyhai elrendezés megalkotása, amely megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a főzést.

Ingyenes helyszíni kiszállással, felméréssel és konzultálással vállaljuk a lakás átalakításokat.

Akár lakásfelújítást, akár házbővítést. szeretne, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megvitassuk terveit és ötleteit.
hello@empirebuild.hu

Cégünk egyedi üvegfelületek lézer gravírozásával és nyomtatásával is foglalkozik. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kollegáink várják egyedi elképzelésed, hogy maximális tudásukkal dolgozzák fel igényeidet. Széles-formátumú UV nyomtatónk segítségével 1.6mx3.2m maximális nyomtatási felületű üveget tudunk nyomtatni. Az uv nyomtatással elkészült nyomat tartós, és a legmagasabb minőségű nyomtatást biztosítja.

Konyhai üvegfal építés.

A hatalmas, 3×1,5 méter munkaterületű 3D üveglézer gépünkkel egyedülálló méretben gravírozunk üvegbe, üvegkristályba, akrilba és más átlátszó kemény anyagokba. A homokfújástól eltérően a grafika az üveg belsejében van, így az üveg felülete sima és könnyen tisztítható marad. Ezzel a technológiával 2D és 3D portrék, tájképek, épületek, vékony vonalú grafikák és apró szövegek is használhatók.

Az egyedi dekoratív területeket, üvegre nyomtatott UV nyomtatással hozhatjuk létre. Tartósabb nyomatokat hozunk létre a normál nyomtatási rendszerhez képest az UV üvegnyomtatás előtt alkalmazott egyedi előkezeléssel. Az üvegnyomtatás olyan termékként jelent meg, amelyet gyakran építészeti munkákban, lakberendezők, restaurátorok és egyedi konyhák díszítése esetén használnak. Egyedi konyhafalak, térelválasztók, üvegasztalok kivitelezését és tervezését is vállaljuk egyedi igény szerint.

Kérjen ajánlatot most!

Kapcsolat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. 24 órán belül válaszolunk!

    © 2021 empirebuild.
    Készítette:    designarea.
    Készítette:    designarea.