Otthon
átalakítás.

Professzionális vállalkozók vagyunk. Arról vagyunk híresek, hogy új otthonok építése helyett megváltoztatjuk a meglévő helyiségek szerkezetét. A konyhai és fürdő átalakítások sok felszerelést igényelnek, amelyek gondos tervezést és telepítést igényelnek. Amikor dolgozunk, nincs szükségünk egyedi vállalatok beszerzésére egy projekt befejezéséhez.

Van tudásunk és tapasztalatunk arra, hogy megvitassuk a fürdőt vagy bármilyen más helyet átalakító követelményt, és azokat a tervnek megfelelően hajtsuk végre. Javasoljuk, hogy a projekt kezdetétől a végéig járuljon hozzá, mivel tudjuk mi az, amit létrehozunk, hogy megfeleljen az Ön igényének.

Akár lakásfelújítást, akár házbővítést. szeretne, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megvitassuk terveit és ötleteit.
hello@empirebuild.hu

Érdekli egy új ház-bővítés? Az élet mindennapi rohanása mellett miért nem hozhat létre egy nyüzsgéstől távol, új egyedi otthonát. Akár új családtagokra számít, akár nagyobb konyhára vágyik, vagy éppen át szeretné alakítani a régi fürdőszobáját?. Cégünk elkészíti Önnek Kevesebb idő alatt, mint gondolná!

Festési
szolgáltatások.

Megértjük, mennyire fontos számra az otthoni vagy üzleti környezet. Profi festőink kiváló minőségű szolgáltatást nyújtanak az egyedi festési megoldások és a kívánt célok elérése érdekében. Minden festési igényét kielégítjük.

Néha az egész otthon vagy vállalkozás átalakítása könnyebb és olcsóbb, mint a költözés. Az egész ház vagy az üzlet átalakítása megköveteli az alaprajzok kiigazítását, hogy megfeleljenek a célnak és a jövőképnek.

Padlóburkolás.

Hozzunk stílust, funkciót és áramlást otthonába. Tökéletes padló választék áll rendelkezésre, amely megfelel az egyedi igényeknek és az egyedi stílusnak bármely helyiségben. Akár fa-, csempe-, vinyl– vagy szőnyegpadlót keres átalakítási projektjéhez, mi megvalósítjuk Önnek.

Segíthetünk minden lépésben, az elejétől a végéig. Akár egy szobát, akár több szobát szeretne, vagy az egész házat átalakítaná, akár kicsi, akár nagy méretű kivitelezést is meg tudunk valósítani.

Gipszkarton beépítés.

Kulcsrakész gipszkarton szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:

Falemez befejezése és felszerelés, Permetezhető textúrák, Különleges befejezések, Fémkeretezés, Álmennyezetek

A jelenlegi ingatlana hátsó vagy oldalsó részének házhosszabbítása ideális megoldás lehet a körülmények megváltozásakor: otthonról történő munkavégzés, növekvő család stb.: Több lakóterületet teremthet, legyen szó nyitott terű konyhával, kiegészítő nappalival vagy játszószoba vagy extra hálószoba. Egy jól megtervezett bővítés az Ön egyedi igényeihez szabható, költséghatékonyabb és kevésbé megterhelő lehet, mint egy nagyobb ingatlanba költözés.

Bontás, Építés.

Szeretné otthonát megszépíteni, vagy egy gyors és költséghatékony módszert keres ingatlanja értékének növelésére? Hozza létre álmai otthonát egy első osztályú konyhával, fürdővel, nappalival, hálószobával, egyedi konyhával, irodával, garázzsal és egyéb belső vagy külső átalakításos szolgáltatásainkkal.

Kapcsolat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. 24 órán belül válaszolunk!

    © 2021 empirebuild.
    Készítette:    designarea.
    Készítette:    designarea.