Üvegkorlát építés.

Az üveg tökéletes ötvözést kínál a tartósság és a kreativitás között, ideális a legkülönbözőbb tervezésekhez, és – az új feldolgozási technológiáknak köszönhetően – egyre inkább alkalmazzák a legkreatívabb élvonalbeli projektekben. Legyen szó funkcionális (ablakként vagy homlokzatként) vagy válaszfalként, az üveg épületelem és kreatív, sőt művészi termék is. A digitális nyomtatás az egyik olyan tényező, amely utat nyitott az üveg sokoldalúságának a belsőépítészetben és az építészetben, könnyítve fokozott felhasználását dekorációs és tervezési projektekben.

Akár lakásfelújítást, akár házbővítést. szeretne, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megvitassuk terveit és ötleteit.
hello@empirebuild.hu

Az új üveglézer technológiával 2D és 3D-ben is tudunk gravírozni az üveg belsejébe – nem pedig a felületére. Akár 3×1,5 m × 15 cm méretű üvegtömbbe is tudunk gravírozni Magyarországon és térségében. Kültérre és egyedi üvegkorlátok kivitelezésére előszeretettel használják ezt a technológiát.

Egyedi üvegkorlát.

Más anyagokkal kombinálva trófeák, díjak és egyéb személyre szabott ajándékokat, emléktárgyakat is készítünk. Egyedi hatalmas üvegfelületek, üvegkorlátok, zuhanykabinok, térelválasztók, üvegfalak, egyedi üvegbútorok, üvegasztalok kivitelezését is vállaljuk. Az építészek, belsőépítészek legújabb anyaga az üveg, a melyet felhasználva egyedi konyhafalakat, térelválasztó falakat és zuhanykabinokat tudnak készíteni ügyfeleik kérésére.

Cégünk egyedi üvegfelületek lézer gravírozásával és nyomtatásával is foglalkozik. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kollegáink várják egyedi elképzelésed, hogy maximális tudásukkal dolgozzák fel igényeidet. Széles-formátumú UV nyomtatónk segítségével 1.6mx3.2m maximális nyomtatási felületű üveget tudunk nyomtatni. Az uv nyomtatással elkészült nyomat tartós, és a legmagasabb minőségű nyomtatást biztosítja. 

Kérjen ajánlatot most!

Kapcsolat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. 24 órán belül válaszolunk!

    © 2021 empirebuild.
    Készítette:    designarea.
    Készítette:    designarea.