Zuhanykabin
építés.

A gyönyörű fürdőszobák megnyugtató terek. Legyen szó akár egy kis átalakításáról a bejáratnál, egy hálószobás lakosztályról vagy egy fürdőszoba átalakításáról egy szomszédos gyerekszobában. Mielőtt elkezdené a fürdő átalakítását, határozza meg milyen stílusba szeretné. A berendezési tárgyaknak, padlóburkolatoknak és munkalapoknak, valamint a színeknek és kiegészítőknek ki kell egészíteniük a teret, és össze kell keveredniük otthonuk vagy vállalkozásuk többi részével.

Nem kell egyeztetnie a színeket és az anyagokat más helyiségekben, de meg kell őriznie a tervezés folytonosságát az egész lakó- vagy munkaterületen. A nagyszerű kialakítás érdekében fokozottan figyeljen a részletekre.

Akár lakásfelújítást, akár házbővítést. szeretne, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megvitassuk terveit és ötleteit.
hello@empirebuild.hu

Megfelelő időt töltünk egy átfogó átalakítási stratégia kidolgozására, és azt tervezzük, hogy elképesztő átalakulást érjünk el a fürdőszobájában. A fürdőszoba átalakításának tervezési szempontjai alapvető elemeket fognak tartalmazni, például az alább felsorolt ​​elemeket.

Fürdőszobai átalakítások.

Egyedi tapéta nyomtatás
Kádak (a kádak trend)
Üveg ajtók, zuhanykabinok, üvegkorlátok, üveg térelválasztó falak
3d üvegfalak
3d üvegasztalok
Padló burkolás
Falak és mennyezetek
Tükrök és világítás
Csapok, szerelvények és zuhanyfejek
WC
Ajtók és ablakok

Természetese a fürdőszoba felújításkor fel kell készülnünk a fürdőszobánk átmeneti nélkülözésére. Felújításkor a fürdőszobánk időszakosan használhatatlan lesz. Ennek az időtartama már a munka felmérése során kiderül. Befolyásolja az átalakítás és a felújítás mértéke, de még az évszak is. Hideg, párás időben lassabban kötnek meg az anyagok. Meg kell oldani a helyiség elszeparálását a lakás többi helyiségétől.

Kád-zuhany
átalakítás.

A fürdőkád-zuhany átalakítások az egyik legnépszerűbb fürdő-átalakítási projekt. A fürdőkád zuhanyzóssá alakítása jobban megnyitja a vizuális teret, mint bármely más frissítés vagy átalakítás. Kihasználhatja szakértelmünket és betekintést a kád stílusába, elrendezésébe, anyagaiba és minden más részletébe a zuhany átalakításáig.

Kapcsolat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. 24 órán belül válaszolunk!

    © 2021 empirebuild.
    Készítette:    designarea.
    Készítette:    designarea.